3.31.2011

#10 Foto's

het is mijn 10de post!!!! Yaay, ik heb 8 volgers en al 254 pagevieuws. Dus door al deze blij heid dacht ik maar om eindelijk maar foto's van de spullen te maken. Ik was wel weer erg dom bezig, want ik heb ook zo'n ritszakje voor een vriendin gemaakt maar ik heb daar geen foto's van gemaakt dus die missen.





2 stoffjes van de stoffen beurs:


knip en rits:

 4 geinige stofjes van de trekpleister:


ik ben nu weer met een nieuwe bezig met de bovenste stofjes van de trekpleister voor een vriendin die zondag jarig is, ik ga dan ook nog versieringen er op maken ofzo en natuurlijk een cadeautje er in :D

voor de rest niks te melden, ik ben trouwens heel erg blij met jullie reacties.

HUGS AND KISSES,
xxMarit

ps. zoals je misschien wel kan zien ik heb alle post genummerd en ben met de niewste begonnen maar ik ben heel scheef en ben dus niet goed uitgekomen, maar ben te lui om het opnieuw te doen.
pss. weet iemand misschien een tutoral over hoe je een knop met je eigen stof kan bekleden, ik leg het weer een beetje plat uit maar ach.
psss. weten jullie misschien nog leuke simpele projecten want je met de hand kan doen (naaien), zoja dan hoor ik dat graag.

5 opmerkingen:

Brechtje zei

Leuke stofjes! Hier kun je zeker een mooi cadeautje van maken. Leuk dat je ook nog maar net begonnen bent met bloggen. Je bent al verder dan ik ;-) Over je knoopjes bekleden: gewoon zoeken op google of via youtube. Fijn weekend!

Handige An zei

hey marit,
had weer even wat leeswerk bij je te doen ;) was al even niet hier geweest.
Maar wat heb je leuke tasjes gemaakt!! en lekker vrolijke stofjes :)
En je nieuwe blogheader!! echt super zeg, heb je die zelf gemaakt?

over de knoopjes...ik heb bij van marieke (vanmarieke.nl) een setje knoopjes gekocht die je kan overtrekken met stof. Super easy. Het zijn twee delen van het knoopje. Je knipte een rondje uit stof, legt het over deel A en klikt deel B erop, en je stof zit vast...
KLinkt misschien een beetje wazig nu, maar is erg makkelijk!

SophieSweetVintage zei

Hé, wat leuk dat je bent gaan bloggen! De tasjes die je maakt zijn erg mooi! Snap precies wat je bedoelt met dat bekleden, maar heb nog geen goede tutorial gezien. Misschien een idee voor je om te maken? :D

Fijn weekend nog!

Elizabeth zei

Ha Marit... Welkom op mijn blog.
Leuk dat je er rond wilt snuffelen. Allereerst ook welkom in bloggerland. Je bent behoorlijk goed op weg volgens mij! Echt gaaf.
Verder; dat tasje ziet er goed uit. En wat een voordeel dat je zo vroeg begint zeg! Met spijt denk ik aan al die mooie/leuke dingen die ik niet heb gefotografeerd. Jammer.
Maar jou gaat dat hopelijk wel lukken.
Je vroeg om dingen om te maken met de hand, die zijn er wel hoor. Kijk ook nog maar eens op mijn blog of ik iets heb.
Het kost alleen wat meer tijd he?
Goed rondvertellen dat je geen naaimachine hebt, wie weet heeft iemand er één over. Of sparen natuurlijk. Ik denk dat het zeker goed besteed is.
Gezellig zoals je over jezelf schrijft. Je talent is niet weggezakt.. je bent een schatkist die nog maar net open gaat..
succes :-)
Elizabeth

Anoniem zei

http://everyoneweb.com/spymobile1980a203/#download_mobile_spy_free_trial best iphone spy apps free [url=http://everyoneweb.be/spymobile1986a251/#kisses_cell_phone_spyware_removal]spy call mobile software n73[/url] spy camera to cell phone best data monitoring app iphone mobile phone tracker app for android http://everyoneweb.com/spymobile1982a283/#how_to_spy_on_someones_text_messages_for_free phone tracker joke website [url=http://everyoneweb.be/spymobile1975a181/#free_spy_apps_for_windows_mobile]mobile phone gps tracking app[/url] free sms spy software for mobile phones himym season 8 episode 2 cucirca free cell phone spy tracker http://everyoneweb.be/spymobile1989a18/#monitor_text_messages_iphone_without_jailbreak cell phone spy data extractor [url=http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3400174#mini_wireless_spy_camera_pc_usb_adapter]track a cell phone free download[/url] spy cell software free spy on text messages app mobile spy free download mac
http://everyoneweb.be/spymobile1983a120/#security_colour_mini_spy_wireless_video_camera_&_rx [url=http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3400291#spying_text_messages_android]best cell phone tracker iphone app[/url]
#spybubble_pro_discount_code