5.17.2011

#16 – En toen…

… was ik er weer.
Ik heb de laatste tijd niet veel gedaan, qua creativiteit. Ik heb wel 5 hexagoons gehaakt en dingen uit de flow geknipt. Dat laatste is een eigen idee, er staan vaak hele leuke afbeeldingen in de flow en nu wil ik de leuke afbeeldingen er uit knippen en soort kleine collages van maken, dat ga ik dan inscannen en uit printen op transferpapier, randjes er afknippen en strijken maar. Zo heb ik dan mijn eigen shirtjes.
Ik ben ook niet zo heel erg actief geweest op internet omdat mijn internet het nogal vaak op geeft en ook nog met die storing…..
Vorige week was mijn moeder op vakantie met een paar familie leden naar Griekenland. Mijn moeder is ook veel van de freubels, maar dan veel meer in het miniatuur. Ze maakt samen met mijn vader hele mooie poppenhuizen. Ons hele huis staat er mee vol. Maar haar laatste vinding is frivolité, dat is een soort knoop techniek, en daar kan je hele grappige kleedjes en zo van maken. En nu om een lang verhaal kort te maken, heb ik voor mijn moeder (half met naaimachine, half met de hand) een rist-tasje voor haar frivolité spulletjes gemaakt. heel schattig en voor moeder dag natuurlijk, ze was er heel blij mee en heeft het meteen meegenomen op vakantie. Ik ben vergeten foto’s te maken dus zou ik dat nog wel een keertje doen.
Voor de rest staat op het programma om een reversibele bag te maken en mijn rok een beetje in te nemen. Als ik er tijd voor heb want de leraren doen weer eens heel aardig *ughe ughe*.
HUGS AND KISSES,
xxMarit
ps. ik heb al 23 volgers, Yaah!!! *doet de wave*

4 opmerkingen:

Flexje zei

Ik vind de nieuwe outfit van je blogje super! :) Lekker fris... :)

bybjor zei

Hoi,
Je had een berichtje achter gelaten op mijn blog maar ik snap niet wat je bedoelt met frame's?
De knopen zijn gestoffeerd en dan op een knoop gemaakt.
gr,
Bjør

Handige An zei

Marit, waar ben je...e....e....e....(echo,haha)
We missen je....e....e....e.......

;)

Makkie zei

Leuk dat je weer aan de gang bent! Lukt het ook allemaal zoals je wilt?
Hartelijks!